{rfName} Imatge de referència de l’ítem

Columna d’informació

Veure revista a

Indexat a

Ciència oberta

Compartir

Publicaciones > Revista científica

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY

Publicat per: Elsevier - 1984-01-01 ISSN: 01681605

Descripció

Temàtiques: Biodiversidade; Biotecnología; Ciência de alimentos; Ciências agrárias i; Ciências biológicas i; Ciências biológicas ii; Ciências biológicas iii; Engenharias ii; Farmacia; Food science; Food science & technology; General medicine; Geociências; Interdisciplinar; Medicina i; Medicina ii; Medicina veterinaria; Medicine (miscellaneous); Microbiology; Nutrição; Odontología; Química; Safety, risk, reliability and quality; Saúde coletiva; Zootecnia / recursos pesqueiros

Aportació de la institució a la revista

Principals autors institucionals a la publicació:

Indicis de qualitat

Anàlisi de quartils

Q1
Q2
Q3
Q4

Evolució d'impactes

Seleccione filtros a mostrar:

WoS

Scopus

Métricas